2014.02.15.
21:23

Írta: Uncle Matthew

Előszó

Nos, Dóri is és én (Máté) is jelentkeztünk Erasmusra. Először mindketten máshova, de végül úgy alakult, hogy közösen jöttünk Varsóba, amit egyikünk sem bánt meg... még :D

A jelentkezést már november közepén letudtuk, de a felvételünkről csak karácsony előtt pár nappal érkezett meg az értesítő. Januárban pörögtek fel igazán az események. Devizaszámla nyitás, EU-s egészség biztosítási kártya beszerzése és lakáskeresés, mivel kollégiumot nem kaptunk. Úgy érzem szerencsések vagyunk, mivel pár nap keresgélés után sikerült egy nagyon jó lakásra bukkanunk. Le is csaptunk a lehetőségre és pár levél után már a miénk volt a szoba. A lakásról később még bővebben írunk. A vonatjegyet is beszereztük, így már csak az egyéni tanrendet kellett megszereznünk. Ez nem ment zökkenőmentesen, mert néhány tanárt nem volt könnyű elérni, de végül mindent elintézünk.Nem maradt más hátra, mint várni az utazásig :)

A blogot ketten fogjuk íni, különböző néven. Dóri blogger neve Gyóri míg az enyém Uncle Matthew lesz. A cím választása némi fejtörést okozott, de végül ebben állapodtunk meg, ugyanis ez az itteni címünk. Igyekszünk naprakész információkkal szolgálni a mindennapjainkról, de nem ígérünk naponta beszámolókat. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://makolagwy23.blog.hu/api/trackback/id/tr15815529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása