2014.02.19.
19:41

Írta: Gyóri

Az első hétvége

A hétvége főként pihenéssel telt, mert sajnos kicsit megfáztam. De olyan szép, napos idő volt, hogy muszáj volt kimozdulni. A környéket fedeztük fel egy séta keretében. Találtunk egy Lidlt, ahol hasonló termékek is megtalálhatóak, mint otthon. Valószínű párszor még visszatérünk, mert tetszett. :) Ezen kívül megnéztünk egy helyi boltot, a neve, Biedronka. Picit zsúfoltnak találtuk, olcsó, de csak készpénzzel lehet fizetni és messzebb van, szóval inkább egy környékbeli boltot keresünk majd fel.

A főzésre is sor került végre, csináltunk egy jó kis hazai húslevest zöldségekkel, ami kitartott két napig. Plusz kipróbáltuk a pirogot-egy tipikus lengyel étel-amit hússal vagy káposztával és hasonló finomságokkal töltenek meg, de édesen is készülhet. Mi a húsosat és a káposztásat próbáltuk ki, tejföllel és pirított hagymával nagyon finom volt. :)

IMG_0087.JPGKészül a pirog

IMG_0138.JPGTejföllel és sült hagymával tálalva

IMG_0140.JPGKözelebbről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://makolagwy23.blog.hu/api/trackback/id/tr485822914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása